saatlerin geri alınacağını duyan temel evdeki bütün saatleri toplar saatçi dursuna götürür.la dursun,saatler geri alınacakmış,bende bunların hepsini senden almıştum,al saatlerini der.dursun da ula temel,yok öle yağma, bende duydum bu haberi sadece bi saat geri alınacakmuş,hepsi değil..
kayserili bir paragöz ölüm döşeğinde iken son sözleri:karıcığım burda mısın?evet hayatım seni hiç yanlız bırakır mıyım?oğlum yavuz sen burda mısın?tabikide babacığım.peki küçük kızım rabiaya haber verdiniz mi?bende burdayım baba merak etme sen.allah sizin belanızı versin emi lan.hepiniz burdasınızda dükkana kim bakıyo
bölüğe yeni yüzbaşı gelmiş.daha kendi gelmeden ünü gelmiş.çok takıntılı adamdır dikkat edin.yeni yüzbası askerleri toplamış.adım ahmet kırç.soyadımdaki r yi unutanı yakarım.herkes stres içinde.5 gün sonra bir askeri çağırmış.söyle bakalım ne benim adım soyadım?asker titremiş ve kekelemiş:ahmet gört))
microsoftun sahibi bill gates ölmüş.cennet ve cehennem diye 2 secenek sunmuşlar ve göstermişler.önce cehenneme girmiş bakmış her tarafta bikinili kızlar,havuz,deniz falan.ulen cehennem böleyse kimbilir cennet nasıldır?demiş.sonra cenneti göstermişler.bakmış klasik yeşillik,meyve ağacları huriler falan.yok ben cehenneme gitmek istiyorum demiş.ve cehenneme atmışlar bunu.içeri girmiş ateş kazanları,her taraf cayır cayır.eee demiş biraz önce burda hatunlar,deniz falan vardı.zebani cevap vermiş o gördüğün ekran koruyucusuydu
temel bir gün hastaneye gitmiş.bi bakmış ki köşede bir adamcağız hüngür hüngür ağlıyor.temel sormuş ula uşağum niye ağliyisun?adam elindeki dört parmağı göstererek kan tahlili yaptırmaya geldim parmağımı kestiler demiş.bu sefer temel ağlamaya başlamış.adam sormuş peki sen niye ağlıyorsun?temelde ula uşağum bende buraya idrar tahlili yaptırmaya geldum
nezaketen kadının elinin neden öpüldüğünü fransıza sormuşlar.fransız kadın saygı duyulacak biridir bu yüzden demiş.ingilize sormuşlar kadın anadır bu yüzden kutsaldır demiş.türke sormuşlar ee bi yerden başlamak lazım demiş..
iki tavuk süper markette gezerken yumurta reyonuna girmişler.yumurtanın fiyatı 5 kurusmuş.tavuklardan biri diğerine hava atarak bak bunu ben yumurtladım demiş.diğer tavuk basını eğmiş. az ileride çift sarılı yumurtalar varmış.onların fiyatı 6 kuruşmuş.diğer tavuk hemen zıplamış bunlarıda ben yumurtladım demiş.tavukta alaycı bir sekilde aslında bende çift sarılı yumurtlayacaktımda kocam bir kuruş için kıçını yırtmaya değmez dedi demiş.
kadınlar 20-25 yaş arası futbol topu gibidir.22 kişi peşinden koşar.25-30 yas arası basket topu gibidir.10 kişi peşinden koşar.30-35 yaş arası tenis topu gibidir.2 kişi peşinden koşar.40tan sonra yakartop gibidir atarsın herkes kaçarr