react1on´ Cezalı
Takım : Mesaj Sayısı : 2620 Puan : 2949 Rep : 72 Kayıt tarihi : 26/11/09 Yaş : 28 Nerden : Antalya
| Konu: Türkler Tabu oynarsa, Seçmeler.[+16.] C.tesi Haz. 19, 2010 10:55 am | |
| Önce Favorilerim. :D
Kelime : Naz A: Kadınların evlenmeden önce erkekleri tavlamak için yaptıkları şey... B: Oral s.x! Topluluk: Ohha?
Kelime : Operasyon Anlatan: Hani adam beni yaptı ya ben simdi ne oldum? Cevap veren: .rospu
kelime: Lolita abaza: 13lük fıstık gibi kızlara ne denir? 13 az oldu be 15 yapalım
kelime: Dondurma kız arkadaş: eee... bunu yersin böyle ama daha çok dudaklarını ve dilini kullanırsın.. erkek arkadaş: karı?
Kelime: Muamele -hani erkekler gider -maç -hayir...hani siftah yapilir milli olunur ya.. -genelev!!!! -evet iste orda bisey.. -PEÇETE!! -allah belani...igrençsin...
kelime: Kandil -abi bunların hepsi mübarektir... -bakire!
Ve Seçilenler :D __________________________________________________________________________________________
Kelime : Dip - Zıkkımın … neyi deriz??? - Zıkkımın kökü.. - Zıkkımın Kökünün kökünü al! - Hıımm.. Zık!!? - Hönk?!! (Topluluk Kopar)
Kelime : Sanatçı - Hani böyle Tarkan gibi birşey... - i.ne !! - Ayy çok hayvansın murat..
Kelime : Kafeinsiz Kahve (Son saniyeler) - Yuhhh be, bunu nasıl anlatacağım. pas.(Zaman biter) - Kelime neydi? - Kefensiz kahpe... - Neeee??? - Pardon,.. kefensiz kahve...(Diğerleri karta bakar, grup kopar)
Kelime : Dergah - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda - Satanist ayinleri - Çarpılırsın valla - Ha tamam trafo - Ohaa.. ( Topluluk iptal )
Kelime : 1 Nisan - Abi, 31 Mart'tan sonra ne gelir ? - 32 Mart - Harbiden bravo yani... Senin gibi lamadan başka cevap beklenemezdi zaten..
Kelime : Tarla A: Biz buğdayı nerden alırız? B: Devlet mahsul ofisi.... A: Oha hayvan, yuh be, moloz.
Kelime : Araba A: Her gün bindiğimiz şey? B: At A:???
Kelime : Travma - Hani düşüp kafanı kaldırım taşına vurursun da bir şey geçirirsin? - Film şeridi? Grup: Çüşşşşşşşş!
Kelime : Duvak - kadinla erkek birlesmeden önce, erkegin kaldirdigi sey - oha!
kelime: Timsah - abi boöle hani kertenkele nedir -hayvan -ne cins hayvani -surungen -ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu - ejderha -?!???!!(yuhhh
kelime: Van Gogh(kulak tabu kelime) -abi bu kisi bir organini kesen bir sanatci -bülent ersoy!!!
Kelime: İşkolik -sen nesin? -neyim? -hani geç saatlere kadar kaliyosunya bankada! -enayi!!!! -yo ya.. -dangalak -ya öyle demek istemedim ya!
kelime: Kaftan (anlatan kaf dagindan gitmek ister) - hani masallardaki dag. - cudi dagi....? - lan oglum 3 harfli bir dag... - cud dagi..ev halki komple yikilir tabii
kelime: Ters takla - Hani sen hep yaparsin ya.. TERSTEN.. - hö? nasi yani.. tersten bisey yapmam ben saçmalama..(süre biter) - ters taklaydi bee.. - yuh artik.. ben durmadan ters takla mi atiyom??
kelime: Tır - hani böyle uluslararası getir götürde kullanılan, altında kauçuktan yapılan yuvarlak döngeçleri olan nesnel şey - uzay gemisi !! herkes: muhaoahuhuoahuoah...
kelime: Kara delik - ya bu böyle çok büyük, hüp diye içine çekiyor... - tarkan!!! | |
|
[C][N][B] Admin
Takım : Mesaj Sayısı : 1103 Puan : 100011 Rep : 29 Kayıt tarihi : 23/01/10 Yaş : 28 Nerden : Garry's Mod dan
| Konu: Geri: Türkler Tabu oynarsa, Seçmeler.[+16.] C.tesi Haz. 19, 2010 12:07 pm | |
| Kara delik yerine başka bişi :D Bir dk bir şey yazacam : ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa | |
|
Jklpuma Emektar
Takım : Mesaj Sayısı : 1037 Puan : 1146 Rep : 0 Kayıt tarihi : 09/09/09 Nerden : Geldik Nereye Gidioz
| Konu: Geri: Türkler Tabu oynarsa, Seçmeler.[+16.] C.tesi Haz. 19, 2010 6:48 pm | |
| Kelime : Duvak - kadinla erkek birlesmeden önce, erkegin kaldirdigi sey - oha! | |
|
Pivot1st General
Takım : Mesaj Sayısı : 764 Puan : 986 Rep : 5 Kayıt tarihi : 11/02/10 Yaş : 26 Nerden : Tekirdağ
| Konu: Geri: Türkler Tabu oynarsa, Seçmeler.[+16.] Çarş. Haz. 23, 2010 8:07 pm | |
| Evet gerçekten 16 yaş üstü de buna yorum yazanların hiçbiri 16 yaş veya üstü değil :D | |
|
react1on´ Cezalı
Takım : Mesaj Sayısı : 2620 Puan : 2949 Rep : 72 Kayıt tarihi : 26/11/09 Yaş : 28 Nerden : Antalya
| Konu: Geri: Türkler Tabu oynarsa, Seçmeler.[+16.] Çarş. Haz. 23, 2010 9:01 pm | |
| | |
|