[C][N][B] Admin
Takım : Mesaj Sayısı : 1103 Puan : 100011 Rep : 29 Kayıt tarihi : 23/01/10 Yaş : 28 Nerden : Garry's Mod dan
| Konu: Karikatür Hakkında herşey (spoiler felan) Salı Haz. 01, 2010 6:09 am | |
| Burda ben karikatür hakkında yazılar yazıcam ve karikatüre katılmak isteyen veya karikatürden çıkmak isteyen buraya mesajlar bildirsinler.
Sİzde karikatürümde ilerki bölümlerde ne olacağını tahmin edip buraya yazabilirsiniz- Spoiler:
| |
|
SasuKeTR General
Takım : Mesaj Sayısı : 649 Puan : 733 Rep : -3 Kayıt tarihi : 13/12/09 Yaş : 30
| Konu: Geri: Karikatür Hakkında herşey (spoiler felan) Salı Haz. 01, 2010 8:20 pm | |
| - [C][N][B] demiş ki:
- Burda ben karikatür hakkında yazılar yazıcam ve karikatüre katılmak isteyen veya karikatürden çıkmak isteyen buraya mesajlar bildirsinler.
Sİzde karikatürümde ilerki bölümlerde ne olacağını tahmin edip buraya yazabilirsiniz
- Spoiler:
Ben NE zaman rasengan yapacam??? - Spoiler:
Ben chidori yapmak istiyom.
| |
|
[C][N][B] Admin
Takım : Mesaj Sayısı : 1103 Puan : 100011 Rep : 29 Kayıt tarihi : 23/01/10 Yaş : 28 Nerden : Garry's Mod dan
| Konu: Geri: Karikatür Hakkında herşey (spoiler felan) Çarş. Haz. 02, 2010 9:10 am | |
| - SasuKeTR demiş ki:
- [C][N][B] demiş ki:
- Burda ben karikatür hakkında yazılar yazıcam ve karikatüre katılmak isteyen veya karikatürden çıkmak isteyen buraya mesajlar bildirsinler.
Sİzde karikatürümde ilerki bölümlerde ne olacağını tahmin edip buraya yazabilirsiniz
- Spoiler:
Ben NE zaman rasengan yapacam???
- Spoiler:
Ben chidori yapmak istiyom.
5. bölüm | |
|