| Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) | |
|
+3[C][N][B] react1on´ SasuKeTR 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
SasuKeTR General
Takım : Mesaj Sayısı : 649 Puan : 733 Rep : -3 Kayıt tarihi : 13/12/09 Yaş : 30
| Konu: Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) Perş. Şub. 04, 2010 5:14 pm | |
| .::SİLAHLAR::. KUNAİ: Genellikle Genin seviye ninjaların tercih ettiği, iyi bir silahtır. Çok işe yarar. Bir kunai gibi fırlatılabilir veya yakın dövüşte kullanılabilir. Bu bebekler, savaş sırasında çok işinize yarar. SHURİNKEN: Bu silah, düşmanınıza zarar vermek için fırlattığınız yıldızlardır. Büyük olanları büyük hamleler için kullanılır, küçük olanları da düşmanı sıkıştırmanızı belki de öldürmenizi sağlar. Bütün ninjalar küçük ve büyük shurikenleri temel silah olarak kullanırlar. PARŞOMENLER: Parşomenler savaş sırasında yaratmak veya iyileştirmek amaçlı kullanılır. KILIÇLAR: Bazı ninjalar kısakılıç veya özel kılıçlar kullanırlar. Güçlü ninjaların birkısmı da jutsular için kılıç kullanırlar, Ororchimaru-sama ve Gekkou Hayate gibi. Savaş sırasında kılıçlar sayesinde avantajlı olurlar. Çok güçlü saldırılar yapıp güçlü damageler verirler. Kılıç kullanan ninjalar genellikle çok hızlıdır. Bu yüzden güçsüz ve yavaş düşmanlarına karşı üstünlük sağlarlar. GENİŞ KILIÇ: Final Fantasy 7'deki Clouds karakterindeki Buster Sword'la aynı olan bu kılıcı animede sadece Zabuza kullanıyor. Çok ağır ve kesici bir kılıçtır. Diğer bir düşünce ise çizildiğinde engin bir güce sahip olacağı tarafındadır. İĞNELER: Bu ince iğneler genellikle tedavi için kullanılır. Savaş sırasında düşmanı öldürmek için de zehirli iğneler kullanılır. Bu tür bir silahı animede kullanan iki kişi bilinmektedir, Shizume ve Haku. DUMAN BOMBASI: Düşmanın görüşünü kısa süre engelleyerek avantaj kazanmanızı sağlayacak bir duman çıakran küçük toplardır. SİVRİ BIÇAKLI YUMRUKLUK: Bu silahı Sarutobi Asuma kullanmaktadır. Bu silahla düşmanınızda derin kesik ve yaralar açabilir, onlara güçlü yumruklar atabilir ve kılıca oranla çok daha iyi bir şekilde savunma yapabilirsiniz. SUKABAĞI: Genelde içine su koymak için kullanılan bir eşyadır ama Gaara uçma özelliği olabilen kumlarını bu kabın içinde taşır. Kumlar, savunma sağlar ve chakra harcayarak diğer teknikler için dizilir. Sadece Gaara bu tür bir eşya kullanmaktadır. YELPAZE: Yıkıcı saldırılar yapmayı sağlayan bir silahtır. Kullanıcısı chakra harcayarak yelpaze sayesinde çok güçlü rüzgâr saldırıları yapabilirler. Hareket halindeki düşmanlar için veya savunma için kullanılır genelde. İyi bir silah ama kullanmak için çok güç ve saldırmak için çok chakra istiyor. Bu silahı kullanan kişinin sadece Temari olduğu biliniyor. | |
|
| |
react1on´ Cezalı
Takım : Mesaj Sayısı : 2620 Puan : 2949 Rep : 72 Kayıt tarihi : 26/11/09 Yaş : 28 Nerden : Antalya
| Konu: Geri: Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) Perş. Şub. 04, 2010 5:27 pm | |
| Çoğunu biliyordum sağol. | |
|
| |
[C][N][B] Admin
Takım : Mesaj Sayısı : 1103 Puan : 100011 Rep : 29 Kayıt tarihi : 23/01/10 Yaş : 28 Nerden : Garry's Mod dan
| Konu: Geri: Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) Perş. Şub. 04, 2010 5:47 pm | |
| hepsini biliyordum ama paylaşım için saol | |
|
| |
Jklpuma Emektar
Takım : Mesaj Sayısı : 1037 Puan : 1146 Rep : 0 Kayıt tarihi : 09/09/09 Nerden : Geldik Nereye Gidioz
| Konu: Geri: Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) Perş. Şub. 04, 2010 5:57 pm | |
| SasukeTr Uyarı Aldın! Buraya Moderatör Olaiblmek İçin Mesaj Kasmışsın. bu Seferlik Affediyorum Bir Daha Olmasın. | |
|
| |
[C][N][B] Admin
Takım : Mesaj Sayısı : 1103 Puan : 100011 Rep : 29 Kayıt tarihi : 23/01/10 Yaş : 28 Nerden : Garry's Mod dan
| Konu: Geri: Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) Perş. Şub. 04, 2010 5:59 pm | |
| - Jklpuma demiş ki:
- SasukeTr Uyarı Aldın! Buraya Moderatör Olaiblmek İçin Mesaj Kasmışsın. bu Seferlik Affediyorum Bir Daha Olmasın.
adam buraya konu açmış konu açmak yasakmı mesaj kastın diyorsun? | |
|
| |
brky General
Takım : Mesaj Sayısı : 613 Puan : 748 Rep : 0 Kayıt tarihi : 08/01/10 Yaş : 27 Nerden : Dünyadan
| Konu: Geri: Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) Perş. Şub. 04, 2010 6:22 pm | |
| - cnb1997 demiş ki:
- Jklpuma demiş ki:
- SasukeTr Uyarı Aldın! Buraya Moderatör Olaiblmek İçin Mesaj Kasmışsın. bu Seferlik Affediyorum Bir Daha Olmasın.
adam buraya konu açmış konu açmak yasakmı mesaj kastın diyorsun? ole dil modarotor olmak için bir sürü konu acmıssın diyor ama bence ole bisi yapmaz sasuke tr | |
|
| |
react1on´ Cezalı
Takım : Mesaj Sayısı : 2620 Puan : 2949 Rep : 72 Kayıt tarihi : 26/11/09 Yaş : 28 Nerden : Antalya
| Konu: Geri: Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) Perş. Şub. 04, 2010 7:10 pm | |
| Jklpuma yanlışsın adamı paylaşımdan bezdireceksin bize bilgi olsun diye paylaşmış adam ayrıca normal bir forumda her zaman çok paylaşım yapılır! | |
|
| |
SasuKeTR General
| Konu: Geri: Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) Perş. Şub. 04, 2010 8:02 pm | |
| Paylaşım yapmak kabahat haline gelmiş react bırak yaa bir daha bi forumda bir paylaşım yaparsam veya bir konuya teşekkür mesajı yazarsam tüm adminlere söylüyorum beni banlasınlar!!! | |
|
| |
brky General
Takım : Mesaj Sayısı : 613 Puan : 748 Rep : 0 Kayıt tarihi : 08/01/10 Yaş : 27 Nerden : Dünyadan
| Konu: Geri: Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) Perş. Şub. 04, 2010 8:04 pm | |
| yha ole deme yanlıs anlamıs senin paylasımların guzel ole demek istememistir o | |
|
| |
Jklpuma Emektar
Takım : Mesaj Sayısı : 1037 Puan : 1146 Rep : 0 Kayıt tarihi : 09/09/09 Nerden : Geldik Nereye Gidioz
| Konu: Geri: Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) Perş. Şub. 04, 2010 9:06 pm | |
| Paylaşımlar İyi. Fakat brky İle Senin Naruto Bölümüne Moderatör Olmak İstediğinizi Biliyorum. Yazdığım ''Paylaşımlarınıza Bakacağım'' Sözünü Okuduğunu Da Biliyorum. Ve Ondan Sonra Bu Paylaşımları Yaptın. Aralarına Baktım 2 Dakika Fark İle. Şimdi Söyle Bakalım Paylaşım Yapmak Mı Kabahat Yoksa Moderatör Olmak İçin Paylaşım Yapmak Mı Kabahat? | |
|
| |
react1on´ Cezalı
| Konu: Geri: Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) Cuma Şub. 05, 2010 7:43 am | |
| Zaten mod olmak için paylaşım yapılır jklpuma bu her forumda böyledir ayrıca en fazla konuyu açan siteye en yararlı olan mod olur hatta co adminliğe bile ilerler benim modluğum co adminliğim var en iyi paylaşımcıydım ama sizden korkuyorum post most diyorsunuz postu açıklayayım ben size
Post mesaj çoğaltmak için her konuya gerekli gereksiz mesaj yazmaktır. | |
|
| |
SasuKeTR General
| |
| |
brky General
| Konu: Geri: Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) Cuma Şub. 05, 2010 3:04 pm | |
| yeter artık sacma bi konudan tartısma cıkardınız cok mutlu olcaksanız alın mod luumu sasukuye verin off yha | |
|
| |
SasuKeTR General
| |
| |
brky General
| Konu: Geri: Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) Cuma Şub. 05, 2010 3:07 pm | |
| onu demiyorum senadam gibi paylasım yapmısssın adamlar sana paylasım yapıoun die kızı o bu ne yha tartısma cıkması için mi çabalıosunuz | |
|
| |
SasuKeTR General
| Konu: Geri: Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) Cuma Şub. 05, 2010 3:11 pm | |
| İlAllah Diyerim başka bişey demiyorum arkadaşlarım(Yorum yapmak isteyen yapabilir.Konularımı 3 gün içerisinde silmeyi düşünüyorum) | |
|
| |
Jklpuma Emektar
| Konu: Geri: Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) Cuma Şub. 05, 2010 9:17 pm | |
| Pivotr'yi Bilenler Bilir. Admin Yoktu Küfür Seviyesizlik Çoktu. Sıkı Yönetim Yapmak Zorundayız. Aksi Taktirde Neler Olacağını Ben Bile Düşünmek İstemiyorum. Canımı sıktınız Diyorsun. Kurallara Uymayanlar Sana Küfür Etse Sen Ne Yapardın? Zaten Okul Olduğu Zaman Bir Tek Cumartesileri Giriyorum. 2009 Yılı Bana Cehennem Oldu. Sebebini Hiç Sorma Söyleyemem. ''Moralin'' Bozulmasın. Bende Moral Kaldı Sanki. Bende Sadece İnat Var Diye Çalışıyorum. Siz Burada Küfürsüz Kavgası Paylaşım Yapın Diye.Eğer Diyorsan Kuralları Silin Diye Tamam. Okullar Açılana Kadar Kural Yok. Küfür Edin Kavga Çıkarın Madem Öyle. Morallerinizi Ölçeceğim Daha Sonra. Paylaşım Yap Ona Lafım Yok. Fakat Moderatörlük Olayından Sonra Yapman Beni Tetikledi. Biliyorsun Moderatörlük Çıkınca Birden Paylaşım Yaptın Bende Senin Moderatör Olmak İçin Yaptığını Sandım. Her İnsan Hata Yapabilir. Evet Yeni Kuralı Duydunuz Okul Açılana Kadar Serbestsiniz Post Kasın Ne Yaparsanız Yapın Emin Gelince De Ben Söyleyeceğim Saldım Onları Alırsan Al Benim Adminliğimi Diye. Ben Burada Sizler İçin Birşey Yapmaya Uğraşıyorum. Bir Adminin Esas Görevi Forumda Düzeni Adaleti Sağlamaktır. Kendi Kafasına Göre Takılmak Değil. Pivotr Bu Yoktu Ve Kötülük Hususunda Ne Ararsan Vardı. Grim Oraya Admin Oldu Ne Kadar Olursa Düzeltti Fakat Herkezin Kafasında Orası Kötü Kalmıştı Bir Kere! | |
|
| |
SasuKeTR General
| Konu: Geri: Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) Paz Şub. 07, 2010 5:57 pm | |
| Arkadaşım benim sana karşı kinim yok sadece özür dilemen yeterliydi...O güzel parmaklarını bukadar şey için niye yordun ki neyse istersen paylaşımlarım kalsın istersen silerim sen karar ver arkadaşım | |
|
| |
brky General
| Konu: Geri: Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) Paz Şub. 07, 2010 6:02 pm | |
| kalsın bence | |
|
| |
Jklpuma Emektar
| Konu: Geri: Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) Paz Şub. 07, 2010 6:03 pm | |
| | |
|
| |
gölge-kun xs General
Takım : Mesaj Sayısı : 1222 Puan : 1565 Rep : 105 Kayıt tarihi : 04/11/09 Yaş : 31 Nerden : nereye
| Konu: Geri: Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) Paz Şub. 07, 2010 6:47 pm | |
| golge yeldegirmenini unutmussun | |
|
| |
PivotStar Albay
Takım : Mesaj Sayısı : 467 Puan : 580 Rep : 0 Kayıt tarihi : 13/12/09 Yaş : 23 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) Salı Şub. 09, 2010 2:46 pm | |
| Sasuke Sağol Parşomenin Jutsu Yapmak İçin Kullanıldığını bilmiyordum :S | |
|
| |
| Silahlar(Çoğumuzun Bilmediği Silahlarda Var) | |
|